Onkologické ochorenia

Medicínske huby s preukazateľnými protirakovinovými účinkami
Reishi, cordyceps, shitake, maitake, huba chaga, huba levia hriva a ďalšie....dočítatajte sa o nich viac v článku o medicínskych hubách.
PREČÍTAŤ

Budwigová diéta pomáha pri mnohých ochoreniach
Budwigovej diéta, alebo Budwigovej protokol je uznávaný protokol pri liečbe onkologických pacientov. Dokonca existuje aj centrum, kde lekári liečia pacientov pomocou tohto protokolu. Lekári na tejto klinike neliečia symptómy ani chorobu, ale príčinu, čo sú poškodené bunkové membrány, ktoré spôsobili chorobu.

Artemisinín a jeho účinky
Artemisinín sa používa v Tradičnej Čínskej medicíne a Ajurvéde ako liek a v niektorých krajinách ako výživový doplnok. Na čo všetko zaberá sa dozviete v článku.
PREČÍTAŤ

CRP marker a všetko, čo by ste o ňom mali vedieť
V minulosti, keď vyšetrenie CRP nebolo tak dostupné sa vykonávalo vyšetrenie sedimentácie krvi. Ak je v tele zápal v dôsledku molekúl zápalových proteínov cirkulujúcich v krvi včítane CRP proteínu tak sa červené krvinky spájajú a vytvárajú zhluky, ktoré rýchlejšie sedimentujú v skúmavke ako krv človeka bez zápalových reakcií. Tento jav je vlastne prejavom zhoršenej viskozity a reológie krvi pri týchto zápalových procesoch.

Rakovina, hrozba 21. Storočia
Nárast vedomostí o rakovine priniesol progres v prevencii, v skorej diagnostike a v liečbe. Vedci sa neustále učia o rakovine a neustále sa učiť budú. Prichádzajú nové metódy liečby, ale aj nové typy rakoviny. Preto výskum bude neustále pokračovať. Základom všetkého je však prevencia.

Kurkumín a jeho účinky pri rôznych diagnózach
Výskum kurkumínu in vitro a na zvieratách priniesol úspešné výsledky a preukázal jeho anti-rakovinové účinky. Kurkumín je schopný identifikovať rakovinové bunky a zničiť ich apoptózou (bunková smrť rakovinových buniek). Okrem toho kurkumín potláča vytváranie nitrosamínu a tvorbu aflatoxínu, ktoré sú spojené so zvýšeným rizikom vzniku niektorých rakovín.
✔️ redukuje zápaly a pomáha znižovať CRP ✔️ znižuje bolesť ✔️ znižuje riziko onkologických ochorení (pôsobí ako antioxidant) ✔️ pomáha regenerovať bunky vrátane neurónov ✔️pomáha ničiť rakovinové bunky

Škodlivé potraviny, ktoré spôsobujú rakovinu
Je množstvo potravín, ktoré sú škodlivé ako napríklad energetické nápoje, ale sú také, ktoré sú pre naše telo toxické a napriek tomu ich konzumuje niekedy aj trikrát denne. Množstvo onkologických a civilizačných ochorení narastá. Významne k tomu dopomohla žalostná situácia v potravinárskom priemysle. Preto čítajte etikety v mene vášho zdravia a zdravia.
Cukor, aspartám a iné náhrady cukru, MSG, GMO sú zodpovedné za mnohé ochorenia napr. civilizačné ochorenia ako rakovina, cievne ochorenia, metabolické ochorenia, ale aj autoimunitné ochorenia. Prečo je to tak sa dozviete v článku.